Bolvadin Kaymakamlığı önünde Kaymakam Kenan Eskin, Belediye Başkan Fatih Kayacan, daire amirleri ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali  Aziz Yıldırım, kaymakamlık makamına geçti.

İlçe hakkında detaylı bilgiler veren Kaymakam Kenan Eskin, Bolvadin ilçe halkına daha iyi hizmet vermek adına Vali  Aziz Yıldırım’ın emir ve talimatlarına hazır olduğunu belirtti.

 

Ziyaret sırasında Kaymakam Eskin’den ilçe merkezi ile kasaba ve köylerinin eğitim, sağlık, spor, alt yapı ve üst yapı yatırım ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali  Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın kadim ilçelerinden birisi olan Bolvadin’de olmaktan çok mutluluk duyduğunu, zaten Bolvadin ilçesinin sürekli değişim ve gelişim içerisinde olduğunu bu durumunda kendisini ziyadesiyle sevindirdiğini belirtti. Türkiye genelinde Afyonkarahisar ilçelerinin kendi kendine yetebilmeleri açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Vali  Aziz Yıldırım, Alkoloid Fabrikası gibi kamu fabrikasının ve özel fabrikaların olması Bolvadin ilçesini bir adım daha ileriye götürdüğünü vurgulayan Vali Yıldırım, Bolvadin halkının hayır ve hasenatta yarıştığını bu anlamda da birlik ve beraberlik ortamının en üst seviyede olduğunu sözlerine ekledi.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bolvadin Adliye Sarayına geçen Vali Aziz Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün’ü makamında ziyaretinin ardından Bolvadin ilçe ziyaretini tamamladı.

 

Vali  Aziz Yıldırım Bolvadin ilçe ziyareti sırasında vatandaşların yanlarına giderek onlarla sohbet etti. Kendilerinin istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali  Yıldırım, her zaman vatandaşlarımızla hemhal olduklarını belirtti.