ÜAK TIP SAĞLIK BİLİMLERİ EĞİTİM KONSEYİ TOPLANTISI REKTÖR SOLAK BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi’nin 28. toplantısı, 9 Haziran 2018 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü ve Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

 

ÜAK Başkanlığından Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanlığına gönderilmiş olan konuları görüşmek üzere düzenlenen toplantıya Türkiye’nin farklı üniversitelerinin rektörleri ile üniversitelerin Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Veteriner, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri vb.) fakülte dekanları katıldı.

 

Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Komisyonu’ndaki gündem maddeleri, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak başkanlığında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Koordinatörü Prof. Dr. Adem Aslan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aylin Kalaycı, AKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Karadaş ve Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Sekreteri Abdullah Aydoğan tarafından katılımcıların öneri ve tartışmalarına sunuldu. Sağlıkla ilgili önemli kararların tartışılıp onaylandığı toplantıda 18 yeni gündem maddesi görüşüldü ve bunlardan 13’ü karara bağlandı.