Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, 2024 üye sayılarının belirlendiğini söyledi ve Afyonkarahisar'da eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

İŞTE MUHTAR DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMASI

"  Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi  olarak Mayıs 2024 yetkili sendika belirleme dönemini başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Şubemiz çalışma alanımızda üye sayımızı aramıza yeni katılan cesur yüreklerle  birlikte 2895  kesintili üyemiz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda olmak üzere, üniversitelerimiz ile birlikte  3116 kesintili 89 kesintisi olmayan(yeni üye,ücretsiz izin vs) 3205 üyemiz ile birlikte alnımızın akıyla tamamladık. Bir önceki yıl 3075 olan sayımızı 130 kişi artırdık. Ayrıca Emirdağ ve Bayat İlçelerimizde en çok üyeye sahip olan Yetkili sendika olduk.

         Ülke genelinde bilinçli, kasıtlı  bir biçimde kurgulanarak sadece ve sadece eğitim iş kolunda yetkiye en yakın sendika olan Türk Eğitim-Sen'in yetkili ol(a)maması için uygulamaya konulan, yetkili ama etkisi olmayan sendikanın bürokratik uzuvları,her çıkan sorunda tek amaçları Türk Eğitim Sen üzerinden üye devşirmek olan fakat çözüme dair hiç bir önerisi dahi olmayan goygoycu sendikalar ve  kurt postuna bürünerek çakal gibi davrananların  ihanetine rağme, biz büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Daha üç yıl önce 22000 olan sayımız bugün %50 lik büyümeyle3205olmuştur. Malesef ki yetkili ancak etkisiz sendikanın yine yetkili kalması sonucunda eğitim çalışanlarının umutlarının ve haklarının alınması bir sonraki dönemlere kaldı. Tüm sanal karalama kampanyalarına, yapay gündemli, maksatlı ve sistematik saldırılara ve manipülatif operasyonlara rağmen tüm ülke genelinde olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ederek yine muazzam başarıya imza atan, Türk Eğitim Sen ‘in okul temsilcisinden, ilçe temsilcilerine , yönetim kurulu üyelerinden, kadın komisyonumuza kadar  tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden kutluyoruz.

            Bu başarı tablosu elbette ki tesadüf değildir. Sendikal çalışmalarımızın yapıcı, çözüm odaklı, planlı ve uzun soluklu olmasının sonucudur. Aynı ilkelerle yolumuza devam edeceğiz. Elbette ki eğitim çalışanlarının TÜRK EĞİTİM-SEN'i tercihi de tesadüf değildir. Yapılan ilkeli, dürüst, onurlu, kararlı ve her şeyden önemlisi de ahlaklı sendikacılığın sonucudur.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen sıradan bir sendika değildir."Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız" sloganını şiar edinen, ‘’Bizim İlkemiz Önce Ülkemizdir’’ sözünü bir an bile aklından çıkarmayan, Cumhuriyeti, Atatürk İlkelerini kendine rehber edinen milli bir sivil toplum kuruluşudur.Aklımızdan şunu asla çıkaramayız; Türkiye Cumhuriyeti Devleti  var ise,memur vardır ve de  sendikacılığımızın bir anlamı vardır..

     Yüce Allah'ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sadece sayımızı artırmak için değil, "İlçede, İlde ve Ülkede" YETKİLİ olana kadar "Gönüller Yaparak", ‘’Yüreklere Dokunarak’ çalışıp, başaracağız. Başarıya ulaşıp yetkiyi aldığımızda Türk Memurunun baharı gelecek, geleceğe  umutla bakacaktır.

Hedefe; Yetkiye doğru yorulmadan, usanmadan, umutsuzluğa kapılmadan adım adım gidiyoruz. Yarınlar elbet bizim, elbet bizim olacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Bize üye olarak destek veren eğitim çalışanı arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

VAR OLSUN TÜRK EĞİTİM-SEN!...

14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü Kutlu Olsun 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü Kutlu Olsun

VAROLSUN TÜRKİYE KAMU SEN!...                                                                                                                   

Editör: Birinci Editör