Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’un, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki görevine geri dönme kararı alması üzerine, gözler yeni atanacak müdürün kim olacağına çevrildi.

Spor çevrelerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü için bazı spor adamlarının isimleri dolaşırken, TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Afyonkarahisar’da sporun her yönüyle en üst seviyelere ulaştığını hatırlatarak, İl Müdürlüğü görevine atanacak kişinin tecrübeli bir kişi olması gerektiğini vurguladı.

Basketbol ve voleybol takımlarımızın en üst liglerde, futbol takımının ise en üst ligin bir alt kategorisi olan 1. Lig’de mücadele verdiğini, ayrıca Afyonkarahisar’ın yıl boyunca farklı branşlarda bir birinden önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını kaydeden TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, “Siyasi iradenin bu zor ve mühim görev için yetkin kişi ataması çok önemli. Protokollerde arzı endam ve ismi önünde Müdür yazma derdinden başka hedefi ve projesi olmayan bir müdür ataması Afyon’a ve spora yapılacak en büyük kötülük olur.İlimiz sporunun gelişimi ve hedefleri için tecrübeli bir Spor insanı ve çalışkan ekibe ihtiyaç var. Oldu bitti ile parti memnuniyeti için yapılacak atama ilimiz sporuna telafisi mümkün olmayan zararlar verecektir. Afyon spor basını olarak her zaman olduğu gibi sporumuzun geleceği için bilgilendirme ve uyarma görevimizi yapıyoruz. Gecikme olmadan atamanın bir an önce yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 



Kaynak: ODAK