MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, projeleriyle dikkat çekerken, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.

Faruk Duha Erhan, Eğitim-İş Afyon Kongresinde konuştu Faruk Duha Erhan, Eğitim-İş Afyon Kongresinde konuştu

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partisinin desteklediği projelerin ayağı yere sağlam basan, kaynağı oluşturulmuş ve detaylarıyla çalışılmış projeler olduğunu belirtti. Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın geleceği için hazırlıkların tamamlandığını ifade etti…

Küçükkurt'un ayağı yere sağlam basan projeler olarak nitelendirilen projelerinden biri de her emekliye hobi bahçesi projesi.

Afyonkarahisar'ın dört bir tarafına hobi bahçesi inşa edeceklerini söyleyen Sezer Küçükkurt; 'İsteyen her emekliye hobi bahçelerinden yararlanma imkanı tanıyacağız. Hobi bahçelerinin dağıtım ve kullanımında adalet sağlanacak'dedi.

Bu projeyi çok önemsediklerini söyleyen Sezer Küçükkurt; 'Çünkü biz insanımızın mutluluğunu her türlü önceliğimizin önünde görüyoruz. Yaşlı insanlarımızın ihtiyaçları ilaçlarının düzenli verilmesi ya da beslenmelerine dikkat edilmesi değil. Sosyalleşmeye, yarenlik etmeye, hobiler edinmeye, eğlenmeye de ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Bu projeyle önemli bir ihtiyacı karşılayacağımızı düşünüyoruz'dedi.