AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret ettiler ve adeta tartışmalar sürerken Başkan Burcu Köksal'a ince bir mesaj gönderdiler: AK Partili belediye başkanlarımızın arkasındayız!..

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk'ü ziyaret etti. burada konuşan milletvekilleri "belediye başkanlarımızın arkasında ve destekçisiyiz" dediler.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar genelindeki AK Partili belediyelerin İller Bankası nezdindeki projeleriyle ilgili İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk ile bir araya geldi. 

AK Parti'de 5 isim gündemde!.. AK Parti'de 5 isim gündemde!..

"Arkasında ve destekçisiyiz"

Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada "belediye başkanlarımızın aziz milletimize sunacağı projelerle ilgili İller Bankası nezdinde yürütülen ve planlanan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Genel Müdürümüz Türk'e belediye başkanlarımızın projeleri ile ilgili verdiği destekler dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bizler belediye başkanlarımızın vaat ettiği projeleri hayata geçirmeleri için onların Ankara’daki eli koluyuz. Vatandaşımıza verilen sözlerin arkasında ve destekçisiyiz" dediler.