Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu’nun öğrencilere burs sağlanması amacıyla düzenlediği kahvaltıya katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, eğitime verilen her desteğin Türkiye’nin geleceğine yapılmış bir yatırım olduğunu söyledi. Afyon Eğitim Vakfı’nın eğitim alanındaki çalışmalarından övgüyle söz eden Milletvekili Özkal, öğrencilere burs sağlanması amacıyla düzenlenen etkinlikte pek çok sivil toplum temsilcisinin bir arada olmasının birlik ve beraberlik acısından da önemli olduğuna değindi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere burs vermeyi hedefleyen Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu, bursa destek sağlanması amacıyla kahvaltı düzenledi. Burs sağlanması amacıyla daha önce bir araya gelen Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu yönetimi, Afyon Eğitim Vakfı üyesi kadınlar ile Afyonkarahisar’da hizmet veren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi kadınları İkbal Termal Otel’de bir araya getirdi.  Afyon Eğitim Vakfı kadınlar Kolu Başkanı Serpil Özer ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı ve burs etkinliğine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ve Türk Anneler Derneği Onursal Başkanı Seviye Özsoy’un da katıldı. Kahvaltıda elde edilen gelir burs fonuna aktırılırken, kahvaltı ve etkinliğe katılanlar, eğitim ile bursların kapsamı gibi konularda görüş alışverişinde bulundu. Geçen yıl Afyon Eğitim Vakfı Kadınlar Kolu olarak 336 öğrenciye burs sağladıklarını açıklayan Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Özer, kahvaltının bursa gelir sağlanması amacıyla yapıldığını söyledi. Tüm gelirin öğrencilere burs olarak aktarıldığını aktaran Özer, Afyon Eğitim Vakfı’na destek veren tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür ederek, desteğin devam etmesini beklediklerini söyledi. 

Afyon Eğitim Vakfı’nın kurulduğu günden bu yana eğitim alanında önemli hizmetler yaptığını hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, vakfın kadınlar kolunun burs çalışmalarının da anlamlı ve çok değerli olduğunu belirtti. İhtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesinin Türkiye’nin geleceğine yapılmış birer yatırım olduğunu vurgulayan Özkal, “Bu anlamlı etkinlikte hem Afyon Eğitim Vakfı üyesi kadınlarımızı hem de Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerini bir arada gördüm. Bu birliktelik beni hem ilimiz hem de ülkemiz açısından umutlandırıyor. Eğitim gibi önemli bir konudaki bu birlik ve beraberliğinizi her dönem korumanız çok değerli. Eğitim alanında yapılan her türlü çalışma ve desteğe büyük önem veriyorum. Her gencimiz, her çocuğumuz ve öğrencimiz,  Türkiye’nin geleceğidir. Burs verdiğiniz her öğrenciyle ülkemizin geleceğine katkı sağlıyor, güçlü Türkiye’nin inşasına katkı sağlıyorsunuz. Burs alan gençlerimizin hem ülkemize hem de ilimize katkı sağlamasını, bursların ve desteklerin artmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.