Ziyarette Okul Müdürü Tevfik ÖZTÜRK ‘Polis teşkilatımızın kuruluşunun 172. Yılı münasebetiyle sizin nezdinizde tüm polis teşkilatı çalışanlarının polisler gününü kutlu olsun ‘ dedi. Emniyet güçlerimizin yükünün çok fazla olduğunu çok fazla görev ve sorumluluklarının olduğunu bu sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiklerini , özellikle 15 Temmuz Darbe Kalkışmasın da çanla başla çalışarak kalkışmayı etkisiz hale getirdiklerini budan dolayı ne kadar teşekkür edilse az olacağını, bundan sonra güvenlik güçlerinin işlerinin biraz daha zor olduğunu söyledi.

 

Ziyarete katılan öğrencilerde polislik mesleğinin zor bir meslek olduğunu, buna rağmen kendilerinin de polis olmak istediklerini ve bu şekilde devlete daha hizmet edebileceklerini ifade ettiler.

 

Okul müdürü Tevfik ÖZTÜRK “öğretmenlerin ve polislerin mesai mefhumu olmağını, sürekli olarak hizmete hazır olduklarını ve hizmet verdiklerini ifade etti.”

 

Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de “ Emniyet teşkilatının 7/24 çalıştığını, vatandaşlarımızın uyanık olmasını ve herhangi bir olumsuzluk anında hemen emniyeti aramaları gerektiğini söyleyerek , bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.