Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş Başkanlığında Tatarlı Kasabası merkez mahalle muhtarları ve Çöl Ovasında bulunan bazı köy muhtarlarının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının ana konusu olan Afyonkarahisar’ın Büyükşehir olmasıyla alakalı yaşanabilecek sorunlar, avantajları ve dezavantajları madde madde masaya yatırıldı.

Çöl Ovasında bulunan muhtarların neredeyse tamamı büyükşehir olduktan sonra Afyonkarahisar’ın Mahallesi durumunda tam anlamıyla hizmet alınamayacağı, bu sebepten ötürü ise yaşanabilecek sorunların nasıl çözüleceği görüşüldü.

Muhtarlar Büyükşehir olduktan sonra bazı ek maliyetlerin doğabileceğini, bölgedeki bütün maddi kaynakların, merkezde toplanacağını, böylelikle de köylere yapılacak olan hizmetlerin aksayabileceğini ifade ettiler.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde ise Çöl Ovasında bulunan iki kasaba ve diğer köylerin sorunları detaylı olarak görüşüldü.

Toplantıya Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş’ün yanı sıra, Ak Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Alim Akgül, Tatarlı Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.