Afyon Haber

KAYMAKAMDAN PARKHAYATA ZİYARET

Abone Ol


Akşehir Kaymakamı Sn. Mehmet Türk PARKHAYAT Akşehir Hastanesini ziyaret ederek hastanenin branşları, üniteleri, kapasitesi ve çalışanlarına ait bilgiler aldı.

 

Hastane Direktörü, Başhekim ve yöneticiler ile hastanenin tüm birimlerini gezerek yetkililerden detaylı bilgi alan Kaymakam Mehmet Türk, Parkhayat Akşehir Hastanesi’nin modern binası, tıbbi cihazları ve kadrolarıyla tam teşekküllü bir hastane olarak donatıldığını belirterek, “İlçemizde böylesine gelişmiş bir özel hastanenin olmasının Akşehir ve bölge halkı için memnuniyet verici ” olduğunu söyledi.

 

Özel Parkhayat Akşehir Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda; hastanemiz genel itibariyle Kaymakamımız Sayın Mehmet Türk’e tanıtılmıştır. Akşehir halkının sağlık hizmetleri temini hususunda yaşadığı zorlukların giderilmesi için yaptığımız bu büyük yatırım, tüm boyutları ile açılışımızdan bugüne kadar olan süreci kapsar şekilde Sayın Kaymakamımıza anlatılmıştır.

 

Direktör Harmanda; Kaymakam Mehmet Türk’e yaptığı sunumda Akşehir ve bölge halkının hastane yatırımımıza göstermiş olduğu büyük teveccüh bizleri gururlandırmıştır. Hastanemizin açılışı ile yıllardır eksikliği hissedilen modern ve tam teşekküllü özel bir hastaneye kavuşmuş olmak, Akşehir ve bölge halkına sunulan büyük bir hizmettir dedi. Türkiye geneline ilçeler nezdinde bakıldığında Akşehir’in özel hastaneye sahip nadir ilçelerden biri olduğunu da söyledi.

 

Direktör Harmanda; hastane tanıtımı, hasta ziyareti ve birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile kaymakamımızın ziyareti sona ermiştir. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran, kaymakamımıza en içten saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Her zaman Akşehir ve bölge halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ederek, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz dedi.