Afyonkarahisar'da ekmeğe yapılan yüzde 30'luk zamma vatandaş tepki gösterdi.

Afyonhaber'in sosyal medya ve whatsapp iletişim platformlarından tepkilerini dile getiren vatandaşlar "ne oldu da buğdaya yüzde 30 zam mı geldi de ekmeğe bu kadar zam yapılıyor" dedi.

Afyonkarahisar'da geelcek haftadan itibaren 7.50 TL olan ekmek 10 TL, 35 TL olan köy ekmeği ise 45-50 TL'den satılacak. Belediye halk ekmek fiyatları ise henüz belli değil.

Bu duruma tepki gösteren bir vatandaş "Olacağı buydu üretim yok bir de tarım var gibi Tarım ve hayvancılık fuarı açıyorlar. Ancak vatandaşı kandırmaya ve kazıklamaya devam.. Hacı yolu gözler gibi ukrayna dan gelen gemileri beklediğimiz sürece 30-40tl bile ekmek yeriz" diye yazdı.

Başka bir vatandaş ise "10 lira oldu ekmek hayırlı uğurlu olsun ver mehteri daha iyi günlerimiz bunlar" diyerek tepkisini dile getirdi.

Mahmut Koçak, Vali Yiğitbaşı'nı ziyaret etti Mahmut Koçak, Vali Yiğitbaşı'nı ziyaret etti

Sosyal medyafan yorum yazan bir vatandaş ise ekmek zammından Belediye Başkanı Burcu Köksal'ı sorumlu tuttu ve "Dakika 15, gol Burcu yakında karne de gelecek" dedi. Bu yoruma cevap yazan diğer okuyucular ise "pardon ama una, elktriğe doğlgaza zammı Burcu Başkan mı koyuyor...ne saçma,,İktidardan korkup hiç alakası olmayana suçlamak ne anlamsız" ve "başkan burcu ile ne alakası var 23 senedir burcunu var dumende" diye cevap yazdı.