Valiliğin Toplantı Salonunda yapılan Ekim ayı Halk Günü Toplantısında Vali Mustafa Tutulmaz’ın  yanı sıra Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Deniz Fırat, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol’da hazır bulundu.

 

Halk günü toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle sizin problemlerinizi burada çözmeye çalışıyoruz. Problemlerimizin en yoğun olduğu kurumların müdürleri de burada, belediye başkan vekilimiz burada onlarla ilgili sorunların çözebildiğimizi burada çözüyoruz ve çözemediğimiz problemlerinde notunu alıyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Tüm problemleri çözmek için gayret ediyoruz. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek özellikle ulaşım, alt yapı mağduriyeti ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tutulmaz, sorunların çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.

 

Sorunların ve taleplerin titizlikle not alındığı toplantıda katılımcılar, kendilerine bu imkânı sağlayan başta Vali Mustafa Tutulmaz olmak üzere toplantıyı düzenleyen herkese teşekkür ettiler.