Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün göreve gelmesiyle beraber Sosyal Belediyecilik anlayışında farklı çalışmalara imza atan Sandıklı Belediyesi bu kapsamda hizmete sunduğu Evde Bakım Hizmeti ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı, bakıma muhtaç, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamı sağlamak için çıkılan bu yolda şimdiye kadar yaklaşık 150 vatandaşımız faydalanmaktadır.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bu amaç doğrultusunda önceliğimiz yaşlı, engelli, bakıma muhtaç, yalnız vatandaşlarımızın evleri ekiplerimiz tarafından tepeden tırnağa temizlenerek, kullanılamayacak olan araç ve gereçleri yenileri ile değiştirilmektedir. Biz bu hizmeti verirken amacımız asli görevlerimizden birisi olduğu bilinci ile gerçekleştiriyoruz. Amacımız ve gayemiz hayır dualarını almaktan ibarettir. İlerleyen zamanlarda evde sağlık hizmetlerini de faaliyete geçirerek vatandaşlarımızın hastaneye gitmeden problemlerini evde çözmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” İfadelerine yer verdi.

 

Evde bakım hizmetleri kapsamında muhtaç durumda olan vatandaşlarımız için taleplerinizi Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze (Telefon No: 0272 512 69 49 (Direk Hat)-0272 512 69 46 (139) (Santaral İç Hat) yada www. http://sandikli.bel.tr/evde-bakim/ linkine tıklayarak internet ortamından da bildirebilirisiniz.