Orta Refüjler ve Döner Kavşaklar Sondaj Suyu İle Sulanacak

Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in koordinesinde ilçe mücavir alan içerisinde kalan bütün orta refüjler, kaldırım kenarları ve döner kavşaklar, belediye tarafından kurulan sistematik sondaj suyu ile sulanacak.

İlçemizde bulunan IYAŞ dönerinde ot temizliği, çiçek bakımı ve çim kesimini gerçekleştiren Belediye Bahçıvanları sulama işlerinde de çok büyük kolaylıklar yaşayacak.

Orta refüjlere ve döner kavşakların çimlendirilen bölgelerine vurulan sondaj sistemi sayesinde sulama işlemleri de kolaylaşmış olacak.

 

 

Suçıkan Park’da Çiçek ve Fidan Dikimi Yapıldı

Dinar’ı simgeleyen ve ilçenin en gözde yeri durumunda olan Suçıkan Park Tesislerinde park ve bahçe işleri bütün hızıyla devam ediyor.

Dinar Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Suçıkan Park’a çeşitli fidan ve çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Park ve Bahçe İşleri Birimi tarafından yapılan açıklamada, yaz dönemi sonuna kadar ilçenin muhtelif yerlerine çiçek ve fidan dikimi yapılacağını, böylelikle şehrin çehresinin büyük oranda değişeceği bildirildi.

 

cumhuriyet Meydanında Oturma Bankları Yenilendi

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatlarıyla Dinar Atölye Amirliği ekipleri tarafından, Cumhuriyet Meydanında bulunan eski oturma bankları yenisiyle değiştirildi.

Cumhuriyet Meydanında bulunan eski banklar eskimiş ve deforme olmuş bir vaziyetteydi. Dinar Belediyesi Atölye amirliğinin kendi üretmiş olduğu bankların monte edilmesiyle meydan yep yeni bir görünüme kavuştu.

Konuyla alakalı konuşan Dinar Belediye Başkan yardımcısı Rafet Şimşek, eski bankların çok kötü ve kullanılamaz bir hal aldığını, kendi ürettikleri bankların takılmasıyla birlikte vatandaşların da daha rahat bir ortamda oturabildiklerini söyledi.

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Cumhuriyet Meydanında oturan vatandaşlar yeni banklardan ötürü belediyeye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.