Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mayıs'ta Afyonkarahisar'a geleceği belirtildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mayıs'ta Afyonkarahisar'da olacağı belirtilirken, programının bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında Afyonkarahisar'a yapılan yatırımların toplu açılış törenin de bulunacağı kaydedildi.

18 Mayıs Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a geleceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Sayın Cumhurbaşkanımız 18 Mayıs’ta geliyor. Fakat programı ile ilgili net bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşılayacağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken’in katıldığı basın toplantısında İl Başkanı Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Mayıs Çarşamba günü Afyonkarahisar’a geleceğini bildirdi. Yurdunuseven, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Afyonkarahisar’ımızı ziyareti ile ilgili olarak 18 Mayıs ile 2 Haziran arası olarak bildirilmişti. Geleceği tarih bu gün netleşti ve 18 Mayıs günü Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize gelecek. Programı ile ilgili her hangi bir şey geldi. Sadece ilimizi ziyaret edeceği resmi yazı ile bildirildi. Bizlerde en güzel şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızda Afyonkarahisar’a gelmekten büyük bir mutluluk duyacaktır. Bizlerde ona bu mutluluğu yaşatmak ve devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.