Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri basın-kamu ilişkilerini düzenleyen kararları ve hassasiyeti nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner'e teşekkür ettiler.

Basın mensuplarının kamu temsilcilerinden haber alma konusunda yaşadığı sıkıntıları geçtiğimiz günlerde bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyaran AGD yöneticileri Vali Güner'in basın-kamu ilişkilerini düzenleyen yeni kararları sonrasında bir teşekkür mesajı yayınladılar. Yaptıkları basın açıklamasının ardından Vali Hakan Yusuf Güner'in sıkıntıların aşılmasına yönelik olumlu adımlar attığına dikkat çeken AGD yöneticileri, açıklamalarında şu görüşlere yer verdiler:

“Derneğimiz tarafından dile getirilen meslektaşlarımızın haber akışıyla ilgili sıkıntıları Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından göz önünde bulundurarak kamu birim amirlerine gerekli talimat yazılı olarak verilmiştir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi konusunda göstermiş oldukları hassasiyet ve taleplerimize olan ilgileri nedeniyle camiamız adına Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.”