İkinci el oto alım-satım işlemlerinde güveneceğiniz adres olan Pilot Garage Oto Ekspertiz’den alacağınız oto test raporlarıyla güvenle 2. el oto alım satımı yapabilirsiniz.

Pilot Garage ile araba alıp satarken kafanız rahat olsun. Usta ekip ve güvenilir ekspertiz raporlarıyla Pilot Garage Oto Ekspertiz Afyon sürprizlere yer vermiyor. Bilgisayarla kontrol, elle kontrol, yetkili ve uzman personel gözetiminde hataya yer yok. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Türkiye’de lider kurumsal ekspertiz firması.



 

HİZMETLERİMİZ

-Fren Test

-Arıza Tespit

-Sonuç Rapor

-İç/Dış Ekspertiz

-Alt Kontrol Test

-Süspansiyon Test

-Yanal Kayma Test

- Boya Kaporta Test

- Mobil Oto Ekspertiz

- Motor Performans Testi



Firma sahibi Talip Esen “ PİLOT GARAGE sektörün lokomotif markalarından olmasının yanı sıra hem alıcı hem de satıcı arasında güven ve şeffaflık unsurunu temsil eden bu ülkenin önemli bir değeridir. Biz de PİLOT GARAGE AFYON olarak bu bayrağı en iyi şekilde sahiplenme bilinciyle faaliyete başladık. Uzman ekibimiz, son teknoloji cihazlarımız ve dahası farklı konseptimizle; işimizi azami özen, asgari hata, objektiflik ve optimum hizmet kalitesi prensibiyle yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin Kurumsal Ekspertiz Markası PİLOT GARAGE OTO EKSPERTİZ ile tarafsız ve kaliteli hizmet için AFYON’DA ANKARA YOLU ÜZERİ 2.KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ BİTİŞİĞİNDEYİZ. Hem 4x2 ve hem de 4x4 araçların ekspertiz hizmetlerinin yanısıra TÜV öncesi muayene hizmetini de alabileceğiniz firmamızda bu farkındalığı tecrübe etmek için TÜM AFYONLULARI işyerimize bekliyoruz. Afyon'da kurumsal anlamda oto ekspertiz hizmeti vermek amacıyla açılan Pilot Garage Oto Ekspertiz, profesyonel güler yüzlü ekibiyle en son teknoloji oto test cihazlarıyla donatılmış işyerinde değerli Afyonlulara hizmet vermekten gurur duyuyor. İkinci el oto alım satım işlemlerinde güveneceğiniz adres olan Pilot Garage Oto Ekspertiz’den alacağınız oto test raporlarıya güvenle 2. el oto alım satımı yapabilirsiniz.” dedi.

Adres: Veysel Karani Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No:154C

Adres Tarifi: Ankara Yolu Üzeri 2.Küçük Sanayi Yanı Eski Biçiciler Un Fabrikası Karşısı

Pilot Garage Afyon: 0 272 223 44 77 - Talip Esen 0 541 921 66 67

http://www.pilotgarage.com/

https://www.facebook.com/Pilot-Garage-Afyon-237240480162475/

/www.instagram.com/pilotgarageafyon/



ADVERTORİAL REKLAM