Gençlik ve Spor Bakanlığının ilimizde yürütülmesi için Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Afyonkarahisar Gençlik Merkezi sahada aktif çalışmaları yapmaya devam ediyor. Gençlik Merkezlerince yürütülen “Çaya Geliyoruz” projesi kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak sadece şehirde değil kırsal bölgelerdeki Gençlik Merkezi üyelerini ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek, Akşamları Çay Muhabbetine Evlerine Misafir Oluyoruz.

 

Gençlik Merkezi Gençlik Merkezi Ailesi olarak, üyemiz olan ve Deyirmenayvalı Kasabasında yaşayan ve yakın bir zamanda evlenen işitme engelli Beytullah Cam adlı gencimizin evine misafir olduk. İşitme engelli gencimiz ve ailesinin misafirperverliği bizleri mutlu etmiştir. Yaklaşık 5 yıldır üyemiz olan Beytullah kardeşimiz ile Gençlik Merkezine dair anılarımızı yad ettik. Afyonkarahisar’ın bu soğuk gününde sıcacık evleri ve gönüllerini bize açan gencimize Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ailesi olarak teşekkür, mutluluklar diliyoruz.

 

Her gencimize ulaşmayı şiar edinerek çıktığımız bu yolda çayımızı ve şekerimizi alarak bir gün ansız kapınız çalabilir ve Gençlik Merkezimizi karşınızda görebilirsiniz. Bu kapsamda belli aralıklarla Ev Ziyaretlerimizi devam ettireceğiz, gençlerimizin dertlerini dinleyip sevinçlerine ortak olacağız ve Aileleri ile tanışma imkanımız olacaktır. Bakanlığımızın projelerine ilimizdeki tüm gençlerin dahil edilmesi sürecinde çalışmalarımız gönüllü liderlerimiz ve gençlerimiz ile devam etmektedir.