Türkiye Seyahat Acentaları Birliği  TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve ekibi, TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsilcisi Bilal Şenel'in organizasyonuyla Afyonkarahisar'a geldi.

Dumlupınar BTK Bşkanı Bilal Şenel'in organize ettiği Afyonkarahisar’ı tanıtmak ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla düzenlenen bilgilendirme gezisine TÜRSAB Heyeti katıldı.

Tursab Afyon

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, organizasyonla ilgili olrak şunları söyledi:

"Dumlupınar BTK Başkanımız Bilal Şenel'in ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valiliği iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Afyonkarahisar Valisi Sayın Kübra Yiğitbaşı ile bir araya gelerek her bir yanı tarih ve kültür hazineleriyle dolu bir kent olan Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelini tanıtmak ve gelen yabancı ziyaretçi sayısını artırmak üzere geliştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği olarak,'Turizm Yüzyılı' projemiz kapsamında seyahat acentalarımız ile güç birliği yaparak yabancı ziyaretçilerin ülkemizde keşfetmedikleri şehirlerimizin turizmde hak ettikleri payı almalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Vali Kübra Yiğitbaşı başta olmak üzere, şehrin turizmi ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Başkan Burcu Köksal'ın 19 Mayıs mesajı Başkan Burcu Köksal'ın 19 Mayıs mesajı

Tursab Afyon Gezisi