Olay, Marulcu Mahallesi Fevzi Dede Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Bolu'da yaşayan ve psikolojik tedavi için Afyonkarahisar'a gelen M.K., isimli şahıs bugün sabaha karşı kaldığı binanın 4. katının camından atlayarak intihar etti. Sabah erken saatlerde yerde kanlar içerisinde birinin yattığını gören vatandaşların durumu 155'e bildirmesi ile olay yerine gelen polis ekipleri 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Bunun üzerine sokağı güvenlik şeridi ile kapatan polis ekipleri inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde şahsın geçici süre ile akrabaların yanında kaldığı 4 katlı binanın en son katından aşağı atladığı belirlendi.

M.K.'nın bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu ve dünde tedavi gördüğü Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Servisi'nden taburcu edildiği öne sürüldü. Sabah erken saatlerde yaşanan olayın ardından çevre sakinleri büyük bir şaşkınlık yaşarken bazı vatandaşlar olayı çıktıkları cam ve balkondan izlediler.

İntihar ederek yaşamına son veren M. K.'nın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.