Bu çalışma belediyeyi oldukça zorlamaktadır. Çünkü kar seviyesi şiddetli bir boyuta gelmekte ve insanların şikayet edeceğim bir biçimde yağmaya devam etmektedir. Belediyemiz Bu temizleme işlemini ara vermeden devam ettirmekte ve yayalara ve ana yollardaki arabalara kolaylık sağlaması için tuzlama ve temizleme çalışmalarını hızlandırmaktadırlar.
Belediye ekiplerinin ilçedeki ana yollar ve minibüs güzergahlarının trafiğe açık olması için bu çalışmaları büyük bir hızla yapmakta ve tuzlama çalışmalarını öncelik vermektedirler. Ayrıca yayaların ve araç sahiplerinin kolaylığı için ekiplerimiz kaldırımda oluşabilecek buzlanmayı önlemek amacıyla ilçe merkezlerindeki kaldırımları dona karşı sürü Solüsyon dökme çalışmalarını sürdürmektedirler.
Emirdağ'da Ki Karla Mücadele Çalışmaları
Emirdağ da şiddetli kar yağışı sonucunda yayalar ve araç sahipleri şikayet etmekte ve dona karşı oluşabilecek sakatlıkları önlemek amacıyla belediye çalışmaya başlamaktadır. Yerlerdeki karları temizlemek ve daha fazla kar oluşmaması için tuzlama çalışmaları sürmektedir. Kar yağışının şiddetlenmesi, ekiplerin hızlı çalışmasını ve kar sorunu engellemesinde ki çalışmalarını hızlandırmasını beraberinde getirmiştir. Ancak belediye ekiplerimiz hızlı kar yağışını göz ardı ederek hızlı çalışmaya özen göstermiş ve yayaların ve araç sahiplerinin şikayetlerini önlemişlerdir.
Afyonkarahisar'da bu yıl ülkemize yağan şiddetli karların bu şehirde de gözüktüğünü görmekteyiz. Bunun için sakatlıkların veya kazaların olmaması açısından belediye ekiplerinin çalışması tüm şehir boyunca devam etmekte ve sadece Emirdağ ilçesinde değil tüm şehrin ilçesinde bu tarz çalışmalara yer verilmektedir. Ayrıca ekiplerimiz kaldırımlarda oluşabilecek buzlanmayı önleyebilmek açısından ilçe merkezlerindeki sakatlık yaşanmaması için kaldırımlara dona karşı bir sürü Solüsyon dökme çalışması yapmaktadır.
Emirdağ ilçesinde Belediyenin Halka Sunduğu Hizmet
Bu kış ayında yayaların ve araç sahiplerinin karla mücadelesini görmekteyiz. Belediyeler bunları önlemek açısından gruplar halinde ilçelere yayılmakta ve karla mücadeleye karşı tuzlama çalışması yapmaktadırlar. Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde bu şiddetli kar yağışından nasibini alan bir şehir olarak gündemimize gelmektedir. Bunu engellemek açısından belediye ekipleri bu yağışları Sakatsız ve kazasız geçirmek amacıyla temizleme ve tuzlama çalışması yapmaktadırlar.
Böylece halk daha güvenli bir şekilde kış ayını geçirmiş olacaktır. Ayrıca belediyenin sakatsız bir kış ayı geçirmek için yaptığı çalışmalardan biri de buzlanmayı en aza indirmek için ilçe merkezlerindeki kaldırımları dona karşı Solüsyon dökme çalışması yapmaktadır. Bu halk açısından oldukça yararlı bir çalışma olmakla birlikte belediyenin hız kesmeden yaptığı çalışmalardan en önce gelmektedir. Bu kış ayını daha rahat ve kazasız geçirmek amacıyla belediyenin yaptığı çalışmalar oldukça önem taşır.
Emirdağ'da Zorlu Kış
Bu kış ayına Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde olduğu gibi birçok şehirdeki ilçelerde belediye çalışmaları yapılmakta ve buzlanmayı önlemek açısından temizleme ve tuzlama çalışması yapılmaktadır. Bazı yerlerde solüsyon çalışması gerçekleştirilmektedir. Bunları önlemek halk açısından oldukça önemli olmakla birlikte belediyede bu konuda zorlu bir görevli mücadele başlamıştır. Bu kış ayını sakatsız ve kazasız geçirmek halk ve belediye açısından oldukça önemlidir.
Afyonkarahisar'da Bu Yıl Kar Yağışı
Hava sıcaklığının en yüksek 2 derece olduğu en düşük ise sıfırın altında 5 derece olduğu tahmin edildiği bu kentte kar yağışı sokak ve caddeleri beyaz örtü ile kapladı. Bu yıl Afyonkarahisar'daki halk açısından oldukça ciddi ve önemli bir kış ayı olmaktadır herkesin dikkat etmesi gerektiği ve belediye çalışmalarını hız kesmeden devam ederek herhangi bir sakatlık ya da kazaya önlemesi gerektiği bir kış ayı Afyonkarahisar'ı beklemektedir.
İşe gitmek için sabah evden çıkan bazı vatandaşların araçlarının veya işyerlerinin önünün kar kütleleri ile kaplandığını ve bu kar kütleleri nedeniyle işlerine engel olduklarını duymaktayız. Bunu önlemek amacıyla esnaf da belediyelerde çalışmalar başlatmakta ve temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürmektedirler. Kentin bazı yerlerinde sis görülmesiyle bu yıl kış ayının zorluklarının şehri etkisi altında aldığını görmekteyiz ve kar yağışının etkili olduğu bu kış ayları Afyonkarahisar vatandaşları için oldukça zorlu dönemden geçtiklerini bir kanıtıdır.
İl Emniyet Müdürlüğü de Sürücülerin hız yapmamaları konusunda bazı uyarılarda bulunmuş ve kazaları ve sakatlıkları önlemek açısından önlem almışlardır. Meteoroloji, 5 Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından da Yayınlanan bir yazı sonucunda da kar yağışının kent genelinde hafta sonuna kadar süreceği bildirilmektedir. Vatandaşların gece olacak dona karşı dikkatli olması gerektiğini ve belediyenin kaldırma döktükleri solüsyonların bu donu engellemek açısından çalışma yaptıklarını bildirmektedir. Ancak vatandaşların herhangi bir sakatlık ya da kaza olmaması açısından dikkatli olması gerekmektedir.
Afyonkarahisar'da Bu yıl gördüğümüz şiddetli kar yağışları vatandaşları ve araba sahiplerine etkisi altına almaktadır. İşe gitmekte zorlanan vatandaşların şikayetlerini de belediyeler yaptıkları çalışmalarla en aza indirmeye çalışmaktadır. Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde etkili olan bu kar yağışı etrafı beyaz bir örtü ile kaplayarak ve ayrıca havaya yayılan sis sayesinde vatandaşları yeterince zorluk çıkartması bu yıl Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinin oldukça Zorlu geçireceğine dair bir işarettir.
Belediye ve vatandaşlar bu konuda önlemlerini almalı ve Emirdağ ilçesinde ki belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları takip etmeleri gerekmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı Açıklamayla da sürücülerin herhangi bir kazaya sebebiyet vermemeleri açısından hız yapmamaları gerektiğini bir kez daha bildirmekteyiz. Bu yıl zorlu mücadeleye karşı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde herkesin dikkatli bir şekilde hareket etmesi ve tuzlama ve temizleme çalışmalarına önem göstermesi gerektiğinin altını çizelim. Herhangi bir sakatlık veya kaza yaşanması ilçe açısından oldukça zorlu bir dönemin daha da zorlaştırmasına sebebiyet verebilir. Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olmalıdır.