Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ve Zile TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkan Yardımcısı M. Asım Bozca tarafından ağırlanan heyet adına konuşan Zile TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, “Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri olarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettik. Bizleri kabulünden dolayı Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız’a ve Sayın Meclis Başkan Yardımcımız’a teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ı ziyaret etmiştik. Bu kapsamda aynı çatı altında bulunmaktan şeref duyduğumuz Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ı da ziyaret etmek istedik. Şehirlerimizdeki ekonomik faaliyetlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Burada sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Tabii Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çok büyük bir camia. 365 Oda ve Borsa, birbirine sargın olan camiadır. Sizleri şehrimizde ve Odamız’da ağırlamaktan memnun olduk. Bu tip ziyaretlerle Odalar’ın Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri birbirilerini tanıyor. Bu ziyaretlerin ileride birlikte iş yapma gibi faydası da oluyor. Afyon kavşak olma özelliğine sahip, dolayısıyla pek çok Oda ve Borsamız’ı da Odamız’da ağırlama imkânı oluyor” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.