Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında personeli ile bayramlaştı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programında personeli ile bayramlaştı. Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner, Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhittin Ok, daire müdürleri ve personelin tamamına yakının katıldığı programda konuşan Başkan Mehmet Zeybek; el ele, gönül gönüle vererek halkımıza layık olduğu hizmeti hep birlikte yapacaklarını kaydetti.

Bayram süresince nöbette olan tüm personeline ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Zeybek, personelin bu süreçte üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi.  ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla değil, sorunları yerinde görerek istişare ve ortak akılla çözüme kavuşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Makamlar kimsenin tapulu malı değildir. Makamlar, ne Mehmet Zeybek’in, ne Yücel Şahin’in ne de bir başkasının tapulu malı değildir…. Tek gayemiz var, kul hakkını gözeterek Belediyemizin gelirini insanlarımıza eşit ve adil olarak dağıtmak, hizmet etmek. Birini diğerine hiçbir zaman tercih etmeyeceğiz. Kimsenin ayrıcalığı olmayacak” dedi.  

 Geride bıraktığı Başkanlık süresince sorunları istişareyle çözüme kavuşturmaya özen gösterdiklerini söyleyen Başkan Zeybek, ”Halkın memnuniyeti bizim için çok çok önemli. Her hafta bir mahalleye giderek mahalle muhtarıyla, mahalle sakinleriyle problemleri yerinde dinleyip mahallinde çözüme kavuşturuyoruz. Geri dönüşler çok çok iyi, olumlu tepkiler alıyoruz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin de kul hakkını gözeteceğinden hiç şüphem yok. Dışarda gezdiğimiz zaman, ‘Hakkım haram olsun’ dedirttirmemek üzere çalışmak durumundayız” dedi. Bayramlaşma töreni sonrası Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sosyal Tesislerine geçerek öğle yemeğini personeliyle birlikte yedi.