Belediye  Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın farklı bölgelerine ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta Cuma günleri farklı  mahalleleri ziyaret eden Başkan Zeybek bu hafta Esentepe Mahallesi’ne konuk oldu.





 Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koca, Belediye Başkanı Yardımcısı Süleyman Karakuş, birim müdürleri ve Esentepe Mahalle Muhtarı Adem Tota’nın katıldığı ziyarette kendisine yöneltilen talep ve önerileri dinleyen Başkan Zeybek, talimat verdi.Göreve geldiğinden bu yana Afyonkarahisar’da gönül belediyeciliğini hayata geçirmek için büyük çaba harcadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip, dertlerine ortak oldukları ifade etti.  Ziyarette mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Zeybek bir yandan daha mutlu, yaşanılabilir bir Afyonkarahisar inşa etmek için yoğun çaba harcadıklarını  diğer yandan da vatandaşlara dokunarak, gönüller yaptıklarını ifade etti. 





Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şehrimizin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içindeyiz. Seçildiğimiz günden itibaren her Cuma bir mahallemizde namazımızı eda ettikten sonra yapılacak olan çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı ihtiyaç ve talepleri Belediyemizin ilgili birim müdürleri ile birlikte değerlendiriyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında hep ortak akıl vurgusunu yaptım. Hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve istişarelerde bulunmak için yaptığımız bu mahalle ziyaretlerimiz son derece verimli geçiyor. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’ımızın  tüm mahallemizde belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.  Ziyarette Başkan Zeybek ve beraberindekiler daha sonra Belediyemiz tarafından tamamlanan muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirirken Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan dikiş nakış kursundaki kursiyerleri de ziyaret ederek başarılar diledi.