Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın  ekonomisine yön veren esnaf temsilcileriyle ikinci kez bir araya geldi.

Her platformda istişareye ve el birliğine büyük önem verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’a hizmet etme noktasında tüm kesimlerin talep, öneri ve sıkıntılarını yerinde görmeye devam ediyor.

 Son olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak öncülüğünde oda başkanlarının davetlisi olan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sorunları yine yerinde dinledi. Esnafımızın özellikle yol düzenlemeleri ile güzergâhlar üzerine yaptığı teklifleri alan Başkan Zeybek, talepleri değerlendireceklerini söyledi. Şehrimizin tarih ve kültürel mekanlarının tanıtılması noktasında gelen önerileri de dikkatli bir şekilde dinleyen Başkan Zeybek, 2019 UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na giren Afyonkarahisar’ın tanıtımı noktasında el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Esnaf ve sanatkarın ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, “Sizler ülke ekonomisinin lokomotifisiniz.  Talep ve önerileriniz bizler için çok önemli. Şehrimizi birlikte yönetmeye, her daim sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak ve oda başkanları ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e  ilettikleri talep ve önerilerin dikkate alınmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden ESOB Başkanı Konak ise  Zeybek Başkan’ın  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Afyonkarahisar esnafı olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.