Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediye bünyesinde görev yapan temizlik personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediye bünyesinde görev yapan temizlik personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar için temizlik personeline büyük iş düştüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Zor bir görev üstleniyorsunuz, sizler belediyemizin mahallelerdeki temsilcileri, belediyemizin yüz akısınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisine oy veren vermeyen tüm kesimlerin hizmetkârı olduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Sizleri kendimizden farklı görmüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi biz bu milletin hizmetkarıyız. Bu düstur gereği bizlerde, bize oy veren vermeyen, Afyon’da yaşayan, Afyon’da yaşamayan herkesin hizmetkarıyız. Sizler, temizlik işçisi olarak bu memlekete hizmet ediyorsunuz, bizlerde üzerimize düşen görev ne ise o görevi yerine getirmek için gayret sarfediyoruz. Aramızda hiçbir fark yok” dedi.

Personelinin talep ve önerilerini de soran Başkan Zeybek,”Belediye hacet kapısı, ne sıkıntınız olursa, ne derdiniz olursa ben olursam bana, ben olmazsam Başkan Yardımcılarımıza, müdürlerimize dertlerinizi, sıkıntılarınızı iletebilirsiniz. Bu vesileyle katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.