Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Sahipata mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı Doğan Korkmaz ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkanımız Zeybek, Cuma namazı sonrası mahallede incelemelerde bulundu.

          Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e Sahipata mahallesine yaptığı ziyarette AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş, Belediye Meclis üyesi Hasan Hüseyin Karacak ve Birim Müdürleri eşlik etti. Her Cuma’yı bir mahallede kılan ve vatandaşların talep ve önerilerini alan Belediye Başkanımız Zeybek, Sahipata mahallesinde kıldığı Cuma namazı sonrası belediyenin mahallede yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

GÖREV SÜRECİMİZ BOYUNCA HEMŞEHRİLERİMLE İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

         Mahalle muhtarı ve sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkanımız Zeybek, taleplerin kısa sürede çözüme kavuşacağını vurguladı. Zeybek, “Bu haftaki Cuma ziyaretimizi Sahipata mahallemizde yapalım istedik. Kamil Miras camiinde namazımızı kıldıktan sonra muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizin eksikleri nedir? Talepleri nedir? Onları dinliyoruz. Talep ve eksiklikleri yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Güzel şehrimizin tüm mahallelerinde büyük bir gayretle çalışarak, her türlü hizmeti götürmek için ekip arkadaşlarımızla yoğun mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar'ın tüm mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görev sürecimiz boyunca hemşehrilerimle iç içe olmaya devam edeceğiz. Halkla birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Her anlamda Afyon’umuzu imrenilen bir şehir haline getireceğiz İnşallah” dedi.

BAŞKANIMIZIN MAHALLEMİZİ ZİYARETİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK

         Sahipata mahalle muhtarı Doğan Korkmaz, Belediye Başkanı Zeybek’in mahallelerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Korkmaz, şöyle konuştu; “Başkanımızın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Mahallemizle ilgili bir takım ihtiyaçlarımız vardı. Başkanımız makul bir şekilde ileri ki bir zamana planlanacağını ve yerine getirileceğini söylediler. Bizler başkanımızın ziyaretinden çok memnun kaldık. Başkanımıza mahallemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”