Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile ilgili bugün verilen gensoru önergesine ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile ilgili bugün verilen gensoru önergesine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın da imza atmasına tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, “MHP de bu ülkede iktidar oldu. Afyonkarahisar’a yaptıkları 10 hizmet sayabilir mi?” dedi. Verilen gensorunun ülke siyasetinde bazılarının halen hamaset ve ihtiras duygularıyla hareket ettiğini gösterdiğini ve bu durumun Afyonkarahisarlılar olarak kendilerini ziyadesi ile üzdüğünü kaydeden Başkan Mehmet Zeybek, son 10 yılda gece gündüz demeden Afyonkarahisar’ın her köşesine hizmet götürme gayretlerinde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından verilen gensoru ile bazılarının hizmete teşekkür etme biçimini ortaya koyduğunu söyledi.Bakan Eroğlu hakkında verilen gensoruya Afyonkarahisar MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın imza atmasının ise her şeyden önce bütün Afyonkarahisarlılar olarak kendilerini ziyadesiyle üzdüğünü söyledi.
Zeybek MHP’nin de iktidar olduğunu hatırlatarak, “Afyonkarahisar’a yaptıkları 10 hizmeti sayabilir misiniz? Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun gerek kendi bakanlığı, gerekse ön ayak olduğu diğer bakanlıkların ilimize yaptığı yatırımlar geçmiş 70 yıl ile karşılaştırıldığında kıyas kabul etmeyecek kadar çoktur.Bu çalışmalardan bazı başlıkları size hatırlatacak olursak, Afyonkarahisar’a 2003 yılından 2011 yılı sonuna kadar sağlık, eğitim, ulaştırma, tarım, orman ve su işleri alanında toplam 3 milyon 827 bin TL yatırım yapıldı.Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’a 2003-2011 yılları arasında günümüz fiyatlarıyla toplam 460 bin 285 TL yatırım yapıldı. Tamamlanan 21 adet sulama tesisiyle 92 bin 940 dekar tarım arazisi sulanmıştır. MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın attığı imzanın takdirini başta hizmete değer veren MHP’li kardeşlerim olmak üzere bütün Afyonkarahisarlıların takdirine bırakıyorum. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin vefakar, fedakar ve kadirşinas bir halk olduğunu bütün Türkiye biliyor” dedi. GÖKTEN CEYLAN (İHA)