Kamu Denetçisi, Ombudsman, 23 Dönem Ak Parti Milletvekili Zekeriya Aslan, hemşehrilerinin ziyaretçi akınına uğruyor.
Ankara’da çözüm bekleyen veya devletle sorunu olan:, Afyonkarahisar merkez,ilçeler, beldeler ve köylerden gelen hemşehrileri Zekeriya Aslan’ı ziyaret ederek, sorunlarını anlatıyor.
Afyonkarahisar’ın değişik yörelerinden hergün enaz 20-25 ziyaretçisi olan Zekeriya Aslan’ın, hemşehrilerine, çözüm bekleyen konularında elinden gelen her yardımı yaptığı ifade edildi.
Ziyarete gelenler arasında eski İGM üyesi Hasan Coşar “Zekeriya Aslan, Afyon’un ve özellikle Sandıklı’nın yetiştirdiği müstesna bir kişidir. Ankara’ya geldiğimizde ilk kapısını çaldığımız vekilimizdir.Sandıklı’ya ve Sandıklılara hizmet yarışında takdire şayandır. Allah razı olsun..”dedi.