Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “söke söke alırlar” sözlerine cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “söke söke alırlar” sözlerine cevap verdi.


AKP iktidarı, küresel sermaye gruplarını arkasına alıp milletin karşına geçmiş vaziyette” Cumhurbaşkanı, Devleti ve Milleti uluslararası alanda riske sokarak adeta ‘İstediğimi vermezseniz hepinizi yukarıdan aşağı paraşütsüz atarım’ demeye getiriyor!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “söke söke alırlar” sözlerine cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek eleştirilerde bulunan Uysal, AKP’nin tüm iddialarıyla sınanıp kaybettiğini söyleyerek AKP iktidarı milleti arkasına alıp küresel sermaye gruplarının karşısına çıkacağına, onları arkasına alıp milletin karşına geçmiş vaziyette” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Erdoğan’ın sözlerine karşı şunları ifade etti:

“Zannedersiniz modern Düyun-u Umumiye Reisi!!!”

AKP Genel Başkanı’nın ‘söke söke alırlar’ sözü; iktidarın son kertede geldiği yeri, kimin siyasetini ve hakkını savunduğunu gösteren bir turnusol testi vazifesi gördü. Sayın Erdoğan sanki ülkenin Cumhurbaşkanı değil de zannedersiniz modern DÜYUN-U UMUMİYE REİSİ!!!

“AKP sınandı ve kaybetti”

Türkiye’de AKP iktidarı, milleti arkasına alıp küresel sermaye gruplarının karşısına çıkacağına, onları arkasına alıp milletin karşına geçmiş vaziyette. Güneşin karşısında eriyen kar misali AKP tüm iddiaları ile sınandı ve KAYBETTİ!!!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak zannediyorduk ki iktidar (AKP/Erdoğan) Türk Milleti’nin hakkını rantiyeciden, yolsuzdan, soyguncudan ‘söke söke’ alacak! Eyy benim dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim...

“Ülkenin getirildiği yer korkunç!”

AKP İktidarının 19 yıllık icraatının özeti; Türkiye’yi küresel kapital finans sistemine hiçbir önceliği ve ekonomik kalkınma projeksiyonu olmadan istilaya açarcasına entegre etmek ve tüm maddi birikimini özelleştirme adı altında satarak üzerinden yüzde 10-20 SENYORAJ hakkını almak!

Ülkenin geldiği yer, getirildiği yer korkunç! Ülkenin Cumhurbaşkanı, Devleti ve Milleti uluslararası alanda (dış politika/ekonomi/KÖİ borçlanmaları şimdi de Kanal İstanbul) riske sokarak adeta ‘istediğimi vermezseniz hepinizi yukarıdan aşağı paraşütsüz atarım’ demeye getiriyor!”