Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA)’nın 2018 yılı Ocak Ayı Yönetim Kurulu toplantısı Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir'in başkanlığında Afyonkarahisar'da yapıldı.  

  Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir, Uşak Valisi Salim Demir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.

  Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir; “Zafer Kalkınma Ajansının 2018 yılı 1. Yönetim Kurulu toplantısı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugünkü toplantımızda görüşeceğimiz gündem maddeleri; Personel İstihdamı Mülakat Sınavı Sonuçlarının Görüşülmesi, Projelerle İlgili Taleplerin/Gelişmelerin Görüşülmesi, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetlerinin Görüşülmesi ve 2017 Yılı Aralık Ayı ve Yıllık Gelir-Gider Cetvelinin Görüşülmesi olacak” dedi.

  Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’ın konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasıyla sona erdi.