ZAFER KALKINMA AJANSININ DESTEĞİYLE DUMLUPINAR BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖĞRETMENLERİNE MEKATRONİK VE ROBOTİK KURSU VERİLDİ

 

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN YALÇIN, TEKNİK DESTEK PROGRAMININ TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

 

Zafer Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinde açılan ve merkezde görev yapan öğretmenlerin katıldığı “Eğitimde Yeni Bir Yaklaşım: Mekatronik ve Robotik” adlı teknik destek türündeki eğitimin tanıtım toplantısı Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinde yapıldı.



Tanıtım toplantısına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Zafer Kalkınma Ajansı’nın Afyonkarahisar’da eğitimle ilgili projelere büyük destekler verdiğini belirtti ve ajansa bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Yalçın, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezinin çalışma ve projelerinden övgüyle bahsederek “bu eğitime katılan öğretmen arkadaşlarımızın özel yetenekli çocuklarımızın eğitimi noktasında ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.



Tanıtım toplantısında konuşan Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hakan Gümüş, kurum öğretmenlerine, bu fırsatı sağlayan başta Zafer Kalkınma Ajansı yetkililerine, bu projenin gerçekleşmesi için çalışan merkezimiz proje koordinatör öğretmenlere, Bilsem AR-GE ekibine, 10 gün sürecek olan bu teknik destek türündeki eğitime katılan tüm çalışma arkadaşlarına, merkezin tüm etkinlik ve projelerine destek ve katkılarını esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür etti.



Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, daha sonra eğitimi veren alanında uzman eğitmenlere teşekkür sertifikalarını, eğitime katılan öğretmenlere de katılım sertifikalarını verdi.



Tanıtım toplantısı sonunda, kurs eğitmenleri tarafından eğitim kursuyla ilgili bilgilendirme içerikli sunumlar ve gösteriler sunuldu.

 

AFYONHABER