AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde, Afyonkarahisar’dan Kütahya Zafer Havalimanı’na, özel bir firma tarafından servis hizmeti başlatıldı. İlk servis, Valilik önünden 13.15’te hareket etti.

Kütahya Zafer Havalimanı’na servis hizmetinin başlaması nedeniyle, Valilik önünden başlayan ilk sefer öncesinde gazetecilere bir açıklama yapan Kanatoğlulları Genel Müdürü Ömer Çelik, vatandaşların havalimanına ulaşımı için Afyonkarahisar’da bu görevi üstlendiklerini ifade etti.

Uçak seferlerinin olduğu her gün belirlenen güzergahlardan yolcu alınarak havalimanına götürüleceğini açıklayan Çelik, seferlere tek araçla başladıklarını, yolcu sayısına göre servis araç sayısının artabileceğini kaydetti.

Afyonkarahisar’dan Kütahya Zafer Havalimanı’na taşıma ücretinin ise 10 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Havalimanına seferlerin Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 13.15’te Valilik önünden yapılacağı, araç güzergahının ise, Anıt Park önü, otogar girişi, İkbal Otel girişi ve Zafer Havalimanı şeklinde olduğu belirtildi.