Afyonkarahisar’da Zafer Haftası’nın 90’ıncı yıldönümüne ilişkin yapılacak olan kutlamalar öncesinde Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Afyonakrahisar’da 26-30 Ağustos 2012 tarihleri arasında kutlanan Zafer Haftası etkinlikleri için daha önceden yapılan toplantılarda belirlenen taslak program üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Toplantıda, Zafer Haftası kutlama programının son hali değerlendirilerek karara bağlandı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Balkanlıoğlu’nun yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutan Tuğgeneral Veli Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, Vali Yardımcısı Akgün Corav, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır ile birlikte Zafer Haftası kutlamaları ile ilgilenecek olan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Bu yıl yapılacak olan Zafer Haftası kutlama etkinliklerinde, önceki yıllara göre kalıcı değişiklikler yapıldığı ve kutlama programının önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bildirildi.