Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan "Zabıta Haftası" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak; "Zabıta, belediyenin görünen yüzü, vatandaşa dokunan tarafı bir bakıma Belediyenin aynasıdır. 7/24 mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve sağlığı için fedakarca görev yapan Zabıta personellerimize, özellikle Kurban Bayramı gibi Sandıklımızın yoğun olduğu günlerde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Kanunlar çerçevesinde görevini yapan, vatandaşlarımızın karşısında değil onların yanında olarak zarar görmemeleri için çalışan, samimi, gayretli Zabıta ekiplerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtiyor, 192. yaşını kutlayan zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftalarını kutluyorum." dedi.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı personel arkadaşlarımızda Başkan Mustafa Çöl'e; "Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşkilatımızın 192. kuruluş yıl dönümünde bizleri unutmadığı için çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdiler.