AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven Güney Beldesi'nde kazanılan seçimin ardından yazılı bir mesaj yayımladı.


Yurdunuseven mesajında; "2012 Yılında belde vasfını kaybeden Güney Beldemizde vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda girişimlerimizi yaptık ve nihayetinde yeniden belediye başkanlığı seçimlerini sağladık. Bu süreçte beldemizde hizmet noktasında herhangi bir eksikliğe müsade etmedik. Afyonkarahisarımızın her köşesinde olduğu gibi burada da vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olduk ve taleplerini dinledik. Elhamdülillah dün gerçekleştirilen seçim neticesinde vatandaşlarımızda bizim yanımızda olduğunu bir kez daha herkese gösterdi. Bundan sonraki süreçte de önümüzdeki bürokratik engelleri geride bırakarak beldemiz için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle belediye başkanlığını kazanan adayımız Erol Karabacak'ı da bir kez daha tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Erken Seçim Çağrısı Yapanların Sesi Çıkmıyor
Bir süredir erken seçim çağrısında bulunan muhalefet partilerine ve millet ittifakına da değinen Yurdunuseven; "Güney Beldemizde 63,6 gibi ezici bir oy farkıyla seçimi neticelendirdik. Bu sayede ülkemize çakılı bir tek çivisi olmayan sürekli kaostan beslenen ve terör örgütü yandaşlarıyla kol kola gezen millet ittifakının felaket tellallığı ve erken seçim çağrılarına en güzel cevabı milletimiz vermiş oldu" dedi.

Zaferde En Büyük Pay Teşkilatlarımızın
Yurdunuseven, "AK Parti Teşkilatlarımız ülkemizin yer herinde olduğu gibi Afyonkarahisar'ımızda da vatandaşlarımızla iç içe, derdi olanın yanında olarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Güney'deki seçim öncesinde ve seçim esnasında yine herhangi bir haksızlığa geçit vermeden vatandaşlarımızla omuz omuza seçimi başarıyla tamamladılar. Bu süreçte gece gündüz aralıksız çalışan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve parti üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi