AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, köy köy ziyaretlerine devam ediyor. Yurdunuseven Türkiye’nin yeni sisteme geçmesi ve istikrarın sürmesi için sahura kadar dur durak bilmeden çalışıyor. Sandıklı, Dazkırı, Sinanpaşa ve İhsaniye ilçeleri ile köylerini ziyaret eden Yurdunuseven’e vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

 

“HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

 

Her gittiği yerde büyük bir coşku ile karşılanan Yurdunuseven “Gittiğimiz her yerde halkımızla kucaklaşıyor ve samimi bir ilgi ile karşılaşıyoruz. Dazkırı ilçemizde mantar üretim tesisini, alışveriş merkezlerini, sanayi sitesini ve bir çok yeri ziyaret ettik. Sandıklı’da pazar yerini gezdik. Sinanpaşa’nın köy ve kasabalarını ziyaret ettik. Bunlarla birlikte İhsaniye ilçemizi baştan sona gezdik. Sabah başladığımız ziyaretlerimize sahura kadar devam ediyoruz. Nereye gittiysek halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bunun sebebi de çok açıktır. Bugün büyüme rakamları açıklandı. 7.4 ile dünyada bu kadar ihanetlere rağmen en hızlı büyüyen ikinci ülkesi olduk. Eğer bu ülkeyi seviyorsanız uyku bize haram. Daha çok çalışmak ve dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmek zorundayız” dedi.

 

“BIR YANDA HIZLI TREN, DİĞER YANDA KARA TREN…”

 

Yurdunuseven konuşmasında, “Basın yayın organları hem Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı veriyor, hem de CHP’nin adayını veriyor. Halkımız hem Sayın Cumhurbaşkanımızı dinliyor hem de CHP'nin adayını dinliyor. Elinize bir A4 kağıdı alın ve ortadan ikiye bölün. Bir tarafa Sayın Cumhurbaşkanımızın adını yazın diğer tarafa da CHP'nin adayının adını yazın. Altına da vaatlerini sıralayın. Bu ülkeye kim ne yapacak karşılaştırın. Bir tarafta halka hizmet için gecesini gündüzüne katmış bir lideri göreceksiniz. Bununla birlikte halkı refaha ulaştıracak projeler göreceksiniz. Bununla da kalmayacak Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına koymayı hedefleyen bir lider göreceksiniz. Bir diğer tarafta da yıkım, mevcut projeleri ortadan kaldırma, 40 yıldır Türkiye'nin canına okumuş terör örgütlerine düzenlenen operasyonlara karşı gelme, PKK terör örgütünün hedeflerine destek olma, FETÖ terör örgütüne destek verme ve  terör operasyonlarında durdurma vaadi göreceksiniz. Bir yanda hızlı tren var, diğer yanda da kara tren var. bunlar hızlı treni kaldırıp kara trenle yola çıkmayı amaçlıyorlar. Halkımız bizle vizyon ve misyonu olmayanları yan yana koyuyor ve tercihini her seçim olduğu gibi yapıyor. Her gittiğimiz yerde de desteğini esirgemiyorlar. Kısaca bu hizmetlerin halkta ciddi bir karşılığı var. Bu halk bu yüzden her gittiğimiz yerde bizi ayakta karşılıyor. Çünkü biz halkın hizmetkarıyız” ifadelerine yer verdi.