rnAK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarının ardından konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ekonomik büyüme oranının dünya rekoru olduğunu söyledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti’nin haftalık Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantıları AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven başkanlığında toplandı. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz’ın “Türkiye'nin ekonomik büyüme performansı” konulu videosu izletildi.

 

“Kapsayıcı bir büyüme oranı yakaladık”

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yurdunuseven, “Türkiye bu büyüme oranını sanayileşerek gerçekleştirdi. Bu çok ciddi bir rakam. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye büyüyor’ söylemleri ile haklılığını ortaya koyan bir gerçek. Türkiye 3. Çeyrekteki bu büyüme rakamı ile dünya rekorunu kırmıştır. Büyümemiz, devam edecek ve hedefimiz daha büyük bir Türkiye, daha güçlü bir Türkiye olacaktır. Bu büyüme hem kapsayıcı bir büyüme olacak hem de yüksek bir büyüme, istihdam yaratan bir büyüme olacaktır. Türkiye sanayileşerek dünya devleri arasında yerini almaya başlamıştır” dedi.