AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'den CHP Milletvekili Burcu Köksal'a öğrenci yurdu cevabı: Provokasyon yapıyor!..

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal medya hesabından çürümeye terk edilmiş bir yurdun fotoğraflarını paylaşarak, “Üniversiteli gençler yurt bulamadığı için yurdun dört bir yanında isyan ederken yurt yapmayıp yapılmış yurtları da çürümeye terketmenin hiçbir izahı olamaz” demişti.

HALKI KİN VE NEFRETE GARK ETMEK İSTEYEN ZİHNİYET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, bugün sosyal medya hesabından CHP’li Köksal’a isim vermeden yanıt verdi.

Yurdunuseven şunları söyledi: “Bir CHP milletvekili, ilimiz merkezinde deprem raporları çürük çıkan dayanıksız yurt binaları üzerinden provokasyon yapmaya çalışıyor. Artık herkesin bildiği gibi bu zihniyetin en iyi yaptığı şey provokasyon. Ancak birazcık araştırsalar kendileri de görecekler ki AK Parti'den önce Afyonkarahisar ve ilçelerimizde bulunan yurt kapasitesi 3000 iken bugün 13.700'dür ve il merkezindeki yurtlarda hala boş oda vardır. Başvuru yapan tüm öğrenciler yerleştirilmiştir. Halkı kin ve nefrete gark etmek isteyen bu zihniyet hep saldırısını sürdürecek ancak asla başarılı olamayacaktır.”