AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven belediye meclis toplantısı öncesi grup toplantısına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven belediye meclis toplantısı öncesi grup toplantısına katıldı. Burada konuşan Yurdunuseven meclis üyelerinin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven 2018 yılının ilk Afyonkarasisar Belediyesi Belediye Meclis toplantısı öncesi düzenlenen grup toplantısına katıldı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Yurdunuseven 2018 yılı çalışmalarının başarılı olması temennisinde bulundu. 

“BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM”

Yurdunuseven “Önümüzde yoğun geçeceğini tahmin ettiğimiz bir yıl var ve bu yıl boyunca Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban Başkanlığında meclis üyelerinin başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum ve başarılar diliyorum. Şehrin dizaynında önemli kararların alındığı belediye meclisimiz 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da başarılı ve önemli projelere adını yazdıracaktır. Sayın meclis üyelerimizin hayırlı işlere imza atacaklarından şüphem yok. Ben şimdiden Allah yardımcıları olsun diyor ve başarılar diliyorum” dedi. Yurdunuseven daha sonra 2018 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısına katıldı. 

AK PARTİ İSCEHİSAR TEŞKİLATI VE GRUP TOPLANTISINA KATILDI

İl Başkanı Yurdunuseven belediye meclisi ziyaretinin ardından da AK Parti İscehisar ilçesi teşkilat toplantına katılarak partililerle istişarelerde bulundu. Başkan Yurdunuseven, İscehisar Belediye Meclis toplantısı öncesi de grup toplantısına katıldı.