AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, partisinin Çay ve Çobanlar ilçe kongrelerinde konuştu.



Sezen, konuşmasında CHP'ye sert bir şekilde yüklendi ve “Yunan rahip Evangelos Papanikolaou şöyle diyor: Türkler nerede varsa hep daha iyilerdi. Bizim için utanç verici ama bu gerçek. Ayasofya’yı da Türkler korudu. Türkler olmasaydı Ayasofya düşerdi. CHP’liler bu Yunan rahip kadar olamadılar.” dedi.

 
AK Parti İl Çay ve Çobanlar İlçe Kongreleri hafta sonu gerçekleşti. Kongrelere İl Başkanı Hüseyin Sezen ile birlikte İl Koordinatörü Kurtçan Çelebi, milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Teşkilat Başkanı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, ana kademe ve partililer katıldı. 

“Adları Yorgo değildi ama ruhları Yorgo olarak yaşadı”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen de “Bu sene sonuna kadar Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere verdiği talimatları doğrultusunda yeni üye kayıtlarımız devam ediyor. İnşallah Kadın - Gençlik kollarımız Gece gündüz demeden çalışıyorlar. Rabbim gayretlerini arttırsın. Cumhurbaşkanımıza bu sene içerisinde 20 bin yeni üye sözü verdik. Onun da inşallah fazlasını gerçekleştireceğiz. Ege’de doğalgaz arama çalışmalarını sürdürüyoruz, muhalifler de rahatsızlıklarını ayan beyan gösteriyorlar. 98 yıldır Yunanı deniz döktük diyenlerin, bugün Ege denizinde karşı karşıya geldiğimiz Yunan’a toz konduramamaları niyetlerinin ne olduğunu meşrulaştırıyor. Yunan rahip Evangelos Papanikolaou şöyle diyor: Türkler nerede varsa hep daha iyilerdi. Bizim için utanç verici ama bu gerçek. Ayasofya’yı da Türkler korudu. Türkler olmasaydı Ayasofya düşerdi. CHP’liler bu Yunan rahip kadar olamadılar. Değerli kardeşlerim günlerdir takip ettiğimiz Biden’in manda koalisyonu, Yunan medyasından daha çok zırlıyor. Bunların adı Yorgo olmadı ama ruhu, zihniyeti hep Yorgo olarak yaşadılar. Değerli kardeşlerim kongremizin hayırlara vesile olmasını ve yeni yönetimimize muvaffakiyetler dilerim” ifadelerine yer verdi.