Bir YouTubersanız, bir outro'nun ne kadar önemli olabileceğini bilirsiniz. Bu nedenle size piyasadaki en iyi ücretsiz YouTube outro yapımcılarını sunuyoruz.
Bir YouTube outrosu, kanal sahibinin diğer içerikleri, web sitelerini veya ürünlerini bir CTA ile bağladığı bitiş ekranıdır. Bu, YouTube üzerinden oluşturduğunuz trafiği diğer karlı yerlere yönlendirmenize yardımcı olur.
İzleyicilerin izlemesini istediğiniz bir web siteniz veya başka kanallarınız veya bazı YouTube videolarınız olsun, onları oraya göndermek için outro'ya bağlayabilirsiniz.
Son yıllarda, YouTube endüstrisi katlanarak genişledi. İçerik oluşturucular, giderek daha yaratıcı olmak ve izleyicilerini içeriklerine bağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu yüzden outrolar çok önemli hale geldi. Bunlar, YouTuber'ların abone bağlantılarını, web sitesi bağlantılarını, video bağlantılarını ve daha fazlasını sergileyerek izleyicilerini daha uzun süre elinde tutabilmeleri için yeni çağ araçlarıdır.

1. Invideo
Invideo, harika giriş ve çıkış videoları oluşturabileceğiniz YouTube için başka bir süper çıkış oluşturucudur.
Invedio, çeşitli 3D grafik ve görsel seçenekler ve animasyonlu sürümdeki şablonlarla, YouTuber'lar için öne çıkan bir yazılım olarak hizmet vermektedir.
Arayüz, outro'nuz için bir şablon havuzunda arama yapabileceğiniz ve seçim yapabileceğiniz canva'ya çok benzer. Şablonlar yaratıcı, akılda kalıcı ve dikey, kare, geniş vb. gibi farklı şekillerde.



İstediğiniz şekli tasarlamak kolay ve anlaşılır. Tasarımcı olarak fazla bilginiz olmasa bile burada mahsur kalmazsınız.


2. Canva
Ücretsiz grafik tasarım araçları ve Canva hakkında konuşmazsak olmaz. YouTube outro'ları oluşturmanıza bile yardımcı olabilir.
Outro oluşturup size pahalıya mal olacak bir tasarımcı aramak yerine, ücretsiz olarak sınırsız sayıda video ve outro oluşturmak için Canva'yı kullanın.
Canva, benzersiz outro videoları ve ekranları oluşturmak için güzel tasarlanmış arka planların uzun bir listesinin yanı sıra outro tepkinizi artırmak için yüzlerce sanatsal şablon, öğe ve grafik düzeninden oluşan bir koleksiyon sunar.



Ayrıca, sürükle ve bırak düzenleyiciyi kullanmanın rahatlığı ile tüm baş ağrısını ortadan kaldırır.
Canva, son derece basit arayüzü, büyük bir grafik öğeleri kitaplığı ve sınırsız indirme ve tasarım kapsamı nedeniyle listemizde yerini alıyor.

3. Wondershare Filmora
Hem intro hem de outro oluşturmak için süper yararlı sayılabilecek herhangi bir yazılım varsa, o da Wondershare Filmora'dır.
Kullanımı kolay ve harika outrolar oluşturabilen eksiksiz bir grafik tasarım yazılımıdır. Ancak, Wondershare Filmora çevrimiçi olarak kullanılamaz. Kullanmak için indirmeniz gerekir.



Program en uygun şekilde düzenlenmiştir ve aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla şablon sunar. Bu şablonlar, size içinde tasarlamanız için tüm çerçeveyi vererek outro işinizi çok kolaylaştırır.
Ayrıca, basit ve gezinmesi kolay olduğu için arayüz hakkında endişelenmenize gerek yok. Şaheser outro'ları oluşturmak için hızlı bir şekilde öğrenmek ve kavramak için sadece birkaç adım gerekiyor.

4. Panzoid
Panzoid, halihazırda verilen harika şablonların yardımıyla harika introlar ve outrolar oluşturabileceğiniz, topluluk odaklı bir platformdur.
Ya şablonları özelleştirin ya da çevrimiçi düzenlemek için video parçanızı yükleyin.
Bununla birlikte, Panzoid'deki yüksek kaliteli klipler, üzerinde çalışabileceğiniz birçok benzersiz öğe sağladığı için videonuzu düzenleme ihtiyacını ortadan kaldırır.
Ayrıca, size sunulan öğelerin çoğu 3D olduğundan, outrolarınız her zamankinden daha canlı görünür.
Arayüz kolaydır ve ücretli siteler gibi özelliklere sahip bir çevrimiçi düzenleyici elde edersiniz. Panzoid ile hiçbir ücret ödemeden profesyonel görünümlü outrolar yapabilir ve kanalınızın tepkisini artırabilirsiniz.

5. Crello
Crello'nun yalnızca 2 planı var - ücretsiz ve ayda 7,99 ABD doları olan Pro, mantıklı düşünürseniz o kadar da fazla bir şey ödemiyorsunuz.
Ücretsiz planla, grafik ve animasyonlu nesneler içeren bazı harika şablonların anahtarını alacaksınız.



Bu kullanıma hazır şablonlarla, en iyi outro'yu oluşturmak için yaratıcı fikirleri kolayca düzenleyebilirsiniz. Ayrıca her aşamada size yardımcı olacak 140 milyon stok görselini de unutmamak gerekir.
Dilerseniz resimlerinizi yükleyin ve kullanışlı arayüzü ile size en uygun outroları oluşturun.




6. Snappa
Snappa, YouTube kanalınız için mükemmel outro parçaları oluşturmanıza yardımcı olabilecek, kullanımı kolay bir grafik tasarım yazılımıdır.
6000'den fazla şablon ve 3.000.000'den fazla grafik ve HD görüntü ile Snappa, seçenekler ve yaratıcı fikirler için ihtiyaçlarınızı karşılar.



Böyle bir havuzdan nasıl bir şaheser çıkarabileceğinizi hayal edin. Ayrıca kullanımı kolay arayüzü ve hızlı dışa aktarma özelliği ile yedeklenen Snappa, intro ve outrolar için eksiksiz bir pakettir.
Snappa'nın ücretli planları olmasına rağmen, ücretsiz sürüm küçük ve orta ölçekli YouTuber'larla başa çıkmak için yeterlidir.
Snappa'nın ücretsiz sürümündeki tek sorun, ayda yalnızca 3 outro indirebilmenizdir.