rnrnMİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN AGY’YE ZİYARETrnrnMHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret ederek, göreve seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.rnBasının zor bir görev ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN AGY’YE ZİYARET MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret ederek, göreve seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
Basının zor bir görev üstlendiğini dile getiren MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, basının her zaman için doğruyu söylemekten geri kalmaması gerektiğini belirterek, “Gerek yazılı gerekse de görsel basın olarak radyoları da bunun içine koyarsak çok farklı bir güç var. Kendi gücünün farkına vararak Afyonkarahisar’ın daha iyiyi, daha güzeli yakalayabilmesi, Afyonkarahisar’da yaşayan insanların daha rahat daha mutlu bir şekilde yaşantılarını devam ettirebilmesi için büyük görev düşüyor” dedi. Milletvekillerinin de Afyonkarahisar için her şeyi yapmaya hazır olduğunu belirten Yılmaz, muhalefet olmak her şeye muhalefet olmak zorunluluğunu getirmediğini söyledi. Yılmaz, iyi olanı takdir ederken, olması gerekenleri de sorumlu ve yapıcı muhalefet anlayışı ile dile getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bazı olumsuzlukları gündeme getirirken kırıcı olmamaya özen gösterdiğini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:
“Bir haftadır çarşılardayım, herkes ‘Allah senden razı olsun’ diyor. ‘Neden’ diye sorduğumda ise, ‘Yollar yapılıyor’ diyorlar. Ben belediye yapıyor diyorum, ‘Hayır, sen, İkinci Dumlupınar Caddesi’ne çamları dikmeseydin bu kadar hızlı çalışma olmazdı’ diyorlar. Tabii ki oradaki bir mizahtı bir yaklaşımdı onu sergiledik. Belediye meclis üyelerinin de katkıları ile olması gereken bir çalışma başladı. Bunu da basın dile getirdi. Bizim faaliyet yapmamız önemli değil, basının bunu dile getirmesi önemli. Bu şekilde hizmetin sağlanması ve hizmetin devamı noktasında muhalefeti, iktidarı ve basını ile birlikte hareket edersek Afyonkarahisar daha güzel olacak.”
AGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhalefetin seviyeli, düzgünü, dengeli olanı her zaman için Afyonkarahisar’ın önünü açmaktadır. Bazı işlemleri de hızlandırmaktadır. Barışık politikaları için milletvekillerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.