Afyonkarahisar’da 137 bin öğrenci için son ders zili dün çaldı. Merkeze alınan Milli Eğitim İl Müdürü Hidayet Yıldırım kentteki son karne törenine katılarak öğrencilerle de ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’da 137 bin öğrenci için son ders zili dün çaldı. Merkeze alınan Milli Eğitim İl Müdürü Hidayet Yıldırım kentteki son karne törenine katılarak öğrencilerle de vedalaşırken buruk bir sevinç yaşadı. “137 bin öğrenci tatile çıktı”
Afyonkarahisar genelindeki 550 okulda öğrenim gören137 bin 191 öğrenci yarıyılı tamamlayarak karnelerini aldı. 26 bağımsız anaokulunda 10 bin 519 425 ilköğretim okulunda 93 bin 862 öğrenci 99 lisede ise 32 bin 810 öğrencikadar 16 gün sürecek tatillerine başladı. İkinci yarıyıl 6 Şubat’ta başlayacak.
“Öğretmenler aileniz gibidir”
Bu arada merkeze alınan Milli Eğitim İl Müdürü HidayetYıldırım kentteki son karne törenine katıldı. Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu’nda karne dağıtan Yıldırım “Aileleriniz gibi biz öğretmenleriniz de sizlere güveniyoruz sizi seviyoruz ve sağlığınızı koruyarak hayatta başarılı olmanızı diliyoruz” dedi.