Emirdağ ilçesinde bir süredir yapımı planlanan yeni Hükümet Konağıyla ilgili müjdeli haberi Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu verdi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Başkan Koyuncu,  “Projesinde çalışmaktan onur duyduğum yeni Emirdağ Hükümet Konağı projesini Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun kabul ederek, yapılmasının talimatını vermesi bizleri son derece sevindirmiştir” dedi.


İlimize gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emirdağ halkına bir müjdeli haber verdi. Bakan Soylu, Emirdağ Hükümet Konağı projesinin yapılması talimatını verdi. Bakan Soylu ve AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’dan müjdeli haberi alan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bu mutluluğunu Emirdağ halkı ile sosyal medya aracılığı ile paylaştı. Başkan Koyuncu, “Projede ve kabulünde emeği geçen Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimiz Sayın Ali Özkaya ve Sayın İbrahim Yurdunuseven'e, geceler boyu proje çalışmasında emeği olan Sayın Kaymakamımız Osman Bilici'ye, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Uluçay’a ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Durmak yok koşmaya devam, Emirdağ için hep birlikte çalışmaya devam” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Afyon Milletvekili Ali Özkaya da Bakan Soylu’yla bir fotoğraf ekleyerek bir gönderi paylaştı.

Seçim vaatleri arasındaydı
Belediye Başkanı Koyuncu’nun seçim vaatleri arasında ilçeye yeni bir Hükümet Konağı yapımı da vardı. Yeni Emirdağ Hükümet Konağı’nın örnek görselini de gönderisinde paylaşan Belediye Başkanı Koyuncu’ya çok sayıda vatandaş “hayırlı olsun” şeklinde yorum yaparak destek verdi.