Vali Mustafa Tutulmaz’ın yeni yıl mesajı yayımladı.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle, sevinciyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2020 yılının Afyonkarahisar’a, ülkemize ve tüm dünyaya iyilikler, güzellikler ve huzur getirmesini diliyorum.

Yeni bir yıla hep birlikte “Merhaba” demenin mutluluğu içerisindeyiz. Umutla karşıladığımız 2020 yılı, umarım öncelikle medeniyetlerin buluştuğu güzel şehrimiz Afyonkarahisar’a, cennet vatanımız ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler, barış ve huzur getirir. Gönül bağlarının daha da kuvvetlendiği, huzurlu günler yaşadığımız, tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olur. 2020 yılında da her bir köşesi ayrı güzellikte, tarihin dönüm noktası, mermerin anavatanı, şifalı suların en iyi adresi, lezzetlerin, Gastronominin şehri Afyonkarahisar’ımızı tüm değerleri ve keşfedilmesi gereken doğal, tarihi ve kültürel güzellikleriyle tanıtmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, şehrimizin değerine değer katmaya devam edeceğiz.

2020 yılının hizmetkârı olduğum Afyonkarahisar’a, henşehrilerime, ailelerine, aydınlık geleceğimizin umudu gençlerimize, saygı ve hürmetin simgesi büyüklerimize, sevdiklerinize, tüm Türkiye’ye ve dünyaya iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Mutlu Yıllar.