Afyonkarahisar Otogarı (AFTAŞ) sıra dışı hizmetleri ve çalışanları ile Türkiye’nin bir numaralı otogarı olma yolunda ilerliyor.rnKarayolunda, Anadolu’yu Ege ve Akdeniz’e bağlayan Afyonkarahisar, otogarı ile de ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar Otogarı (AFTAŞ) sıra dışı hizmetleri ve çalışanları ile Türkiye’nin bir numaralı otogarı olma yolunda ilerliyor.
Karayolunda, Anadolu’yu Ege ve Akdeniz’e bağlayan Afyonkarahisar, otogarı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. İki yıldır yeni yerinde hizmet veren otobüs terminali günlük ürettiği lokumlar ile de kendinden sıkça bahsettirir hale geldi. AFTAŞ Terminal Müdürü Fatih Yılmaz, terminalin Türkiye standardının çok çok üstünde olduğunu söyledi. Farklı illerden gelen yolcuların terminali, havaalanı terminali gibi gördüğünü ifade eden Yılmaz, yolcu sayısı hakkında da bilgiler verdi.
“YOLCULARIMIZ TERMİNALİMİZDEN ÇOK MEMNUN”
Bu yıl, hava şartları ve Ramazan Bayramı’nın yakın tarihte olması nedeniyle bu geçen yıla nazaran yolcu sayısında azalma olduğunu kaydeden Yılmaz, bayram dönemi ve bayram sonrası yolcu sayısında artış beklediklerini söyledi. Güzergah üzerinde yolculuk ederken terminale uğrayan toplam yolcu sayısının 10 bin ila 11 bin arası değiştiğini belirten Yılmaz, “Yolcularımız terminalimizden çok memnun. Zaman zaman buranın bir havaalanı standartlarına yakın olduğunu söylüyorlar” diye konuştu.
Yılmaz, terminal kapsamında toplam 13 acentenin olduğunu, acenteler dahilin de 110 adet firma olduğunu, firmalarda ise 350 kişinin istihdam edildiğini söyledi. Günlük ortalama 250-300 aracın terminale uğradığını dile getiren Yılmaz, bu rakamın hafife alınacak düzeyde olduğunu vurguladı.