Çıt kırıldım değil, savaşan ve mücadele eden bir takım istediğini belirten Sandıklı Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyararak daha çok çalışmalarını ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Çıt kırıldım değil, savaşan ve mücadele eden bir takım istediğini belirten Sandıklı Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, antrenmanlarda futbolcularını sık sık uyararak daha çok çalışmalarını istiyor
Yaklaşık 20 yıl aradan sonra tekrar döndüğü profesyonel liglerde kendine iyi bir yer bulmayı hedefleyen Sandıklı Belediyespor, 2011-2012 sezonunun hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Denenmeye gelen futbolcularında aralarında bulunduğu geniş bir kadro ile yeni sezona hazırlanan Kırmızı Beyazlı ekipte, özellikle genç futbolcuların son derece hırslı oldukları görülüyor.
Teknik Direktör Hakan Karaca, antrenman öncesi futbolculara kısa bir konuşma yaparak hedefe ulaşabilmeleri için herkesin çok çalışması gerektiğini hatırlatıyor. Antrenman dozajının her geçen gün arttığını belirten Karaca, “Eğer hedefimiz varsa ve bu hedefe kilitlenmişsek antrenmanlarda varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. Burada çıt kırıldım değil, savaşan, mücadele eden bir taktım istiyorum. Bunu antrenmanlarda göstermek zorundasınız. Çalışmalar ağır geçebilir, ama daha iyisini yapabilmek için büyük çaba göstermelisiniz” diyerek sık sık uyarılarda bulunuyor.
Bu arada denenmek üzere antrenmanlara katılan futbolcular da teknik heyetin gözüne girebilmek için büyük çaba sarfediyorlar.