CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyarette eşitlik ve adalet mesajları verdi. İktidarı ve muhalefeti ile bir bütün olduklarını söyleyen ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyarette eşitlik ve adalet mesajları verdi. İktidarı ve muhalefeti ile bir bütün olduklarını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Yetkilerimizi eşit ve adil olarak kullanmak mecburiyetindeyiz” dedi.
12 Haziran seçimleri sonrası T.B.M.M.’de 24’üncü dönemde görev yapacak milletvekilleri isimleri arasına girmeyi başaran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Bürokrasiyi ve yöneticileri ziyaret ederek tanışmayı arzu ettiğini dile getirerek sözlerine başlayan Milletvekili Toptaş, sorunlar ya da yapılacak şeyler konusunda iyi dilekleri iletmeyi arzu ettiklerini söyledi. Seçimler döneminde Vali İrfan Balkanlıoğlu ile çok yakın ilişkilerinin bulunmadığını kaydeden Milletvekili Toptaş, seçimlerin bittiği ve artık Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye hizmet etmek görevinde olduklarını ifade etti. Milletvekili Toptaş “Kişi ya da parti olarak bunun tarafındayız” dedi.
“İYİ DÜŞÜNCELERİN YANINDAYIZ”
Afyon’da oluşacak her olumlu durumun kendilerini mutlu edeceğini, oluşabilecek her türlü olumsuz durumun ise kendilerini yaralayacağını dile getiren Toptaş, “Eğitim, sağlık, turizm, yatırımlar alanında ilimiz için yapılacak ne varsa gece gündüz Afyonluların yanındayız, Afyonluların emrindeyiz. Yeter ki iyi şeyler yapılsın, iyi şeyler düşünülsün. Afyon’un gelişmiş bir kent, yaşam standartları ve sorunları çözülmüş bir kent olması bizimde mutlu olmamıza vesile olur. Bundan sonraki ilişkilerde vazifemiz bize düşen ne varsa onu yapmak, ilimiz sorunlarının çözümünde katkıda bulunmak” dedi.
“TELEFONUMA 24 SAAT ULAŞABİLİRSİNİZ”
Afyon’a yapılması planlanan şeyler konusunda Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun isteklerine 24 saat açık olduğunu ifade eden Milletvekili Toptaş, “Telefonuma da 24 saat ulaşabilirisiniz. Afyon için olumlu her katkıda gece gündüz her zaman yanınızdayız. Olumsuzluklar gördüğümüz zaman kaynaklı yerle temasa geçiyoruz. Bunu hiçbir zaman politik hale getirmedik bunu da asla yapmayız. Bu olumsuzlukların düzeltilmesi yönünde girişimlerde bulunuruz. Buna rağmen çözülmez ve olumlu yanıt alamazsak bunu kamuoyu ile paylaşırız” diye konuştu.
“BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKACAĞIZ”
Herhangi bir durumda oluşabilecek olumsuz durumlar karşısında sergileyecekleri tutum hakkında da bilgiler veren Milletvekili Toptaş, oluşabilecek sorunları kamuoyu ile paylaşmadan önce tek gayelerinin sorunu ya da sorunları çözerek, bu konuda katkılarda bulunmak olduğunu söyledi. Geçmiş dönemde de il başkanlığı yaptığını hatırlatan Milletvekili Toptaş, “Halkımız ile çok iyi diyaloglarımız vardı. Hala da devam ediyor. Biz de bu konuda sizlerle diyalog halinde olacağız. Bardağa dolu tarafından bakarak, olumlu bakış açısıyla görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.
“BİZ SEÇİLMİŞ İNSANLARA DEĞER VERİRİZ”
Ziyaretin ev sahipliği görevini üstlenen Vali İrfan Balkanlıoğlu, CHP Milletvekili Ahmet Toptaş’ı tebrik etti. Milletvekili Genel Seçimleri esnasında ve sonrasında CHP Milletvekili Ahmet Toptaş’ın centilmenlik içerisinde bir performans sergilediğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, Afyon’a ve Türkiye’ye layık bir seçim çalışmasının tamamlandığını kaydetti. Vali Balkanlıoğlu, “Biz seçilmiş insanlara değer veririz. Hangi partiden nereden seçilirse seçilsin. Çünkü o tek başına değildir. Arkasında bir kitle vardır” dedi.
“SEÇİLMİŞLERİN ARKASINDA TÜRKİYE VAR”
Milletvekili Toptaş’a oy verenlerin ‘Biz size güveniyoruz. Biz sizi temsilci olarak görmek istiyoruz’ düşüncesine sahip bir kitlerden oluştuğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Böyle bir kitle var, dolaysıyla seçilen kişiler bütün bir Türkiye’yi temsil ediyor. Bu nedenle seçilmiş insanlar bizim için tek bir birey değil. Arkasında Türkiye var. Öyle görüyoruz. Onların taleplerini öyle değerlendiriyoruz. Elbette sizin birçok önerileriniz eleştirileriniz olacaktır. Vatandaşlardan gelecek talepler olacaktır” diye konuştu.
“İSTEKLERİNİZ İÇİN BENİ ARAYABİLİRİSİNİZ”
Vatandaşlardan gelecek talepler için her zaman 24 saat telefonunun açık olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “E-mailim açık bizzat kendim bakarım. Afyon’daki talep ve şikâyetleri alıp, yazıya döküp, ilgili kurumlara gönderip takip ediyoruz. Onun dışında telefonumuzu da her zaman arayabilirsiziniz. Bir kamu görevlisi olarak hasbel kader valilik makamında isek devletimizin, milletimizin bizden beklentilerini boşa çıkarmamak ve burada güzel hizmetler yapmayı aynı sizin gibi istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“GELEN VERİLERİ BİZZAT İNCELİYORUM”
Önerilerin kimden gelirse gelsin mutlaka değerlendirmeye tabi tutulduğunun altını çizen Vali Balkanlıoğlu, şikâyet, öneri, dilek vb. gelen verilerin haklı haksız olup olmadığını bizzat kendisinin incelediğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Haklı talep ve durumlarda sonuna kadar gerekli desteği verip yardımcı oluyorum. Eğer talep haksızsa kimden gelirse gelsin yapmam. Yaptıramazlar. Bu nedenle müsterih olarak arayabilirsiniz. Önerilerinizi, taleplerinizi, şikâyetlerinizi, vatandaş başvurularını inşallah birlikte değerlendiririz” diye konuştu.
“İKTİDARI, MUHALEFETİ İLE BİR BÜTÜNÜZ”
Bazen vatandaşlar ya da bazı kesimlerden gelen şikâyetleri önce kurumsal olarak araştırdığını, mensubu olduğu yönetimde dairelerde bir yanlışlık varsa derhal durumu neticelendirip, neticeyi kamuoyu ile paylaşabileceğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Maksat güzel bir hizmet yürütmektir. İktidarı ve muhalefeti ile biz bir bütünüz. Sonuçta bu memleketin evlatlarıyız. Bir kamu görevlisi olarak tarafsızlığımızı asla kaybetmek istemeyiz. Türkiye’de iktidar var. Birde yüzde 50’den fazla muhalif var. Dolayısıyla memleketin tamamını yönetme iddiasındaysak herkese eşit mesafede ve herkese hakkını vererek elimizde ki yetkileri eşit ve adil olarak kullanmak mecburiyetindeyiz” dedi.