CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Silvan’daki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Toptaş, “Kürt açılımı içi boş, ne olduğu belirsiz bir projedir” ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Silvan’daki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Toptaş, “Kürt açılımı içi boş, ne olduğu belirsiz bir projedir” dedi.
Diyarbakır’da 13 askerimizin şehit edilip, 7 askerimizin de yaralandığını kaydeden Milletvekili Toptaş, “Dün kahraman pilotlarımız, yerleşim yerine düşmemek için, kendilerini kurtaramadan denize düştüler. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.
“TERÖRİSTLER ŞEHİR ŞEHİR DOLAŞTIRILDI”
Terörizmin bu kadar azmasının sebeplerini araştırmak ve üzerinde düşünmek gerektiğini söyleyen Toptaş, Habur kampından gelen teröristlerin, çadırda kurulan mahkemede ifadelerinin alındığını ve PKK bayrakları ile otobüslerin üzerinde şehir şehir dolaşıldığını belirtti. Toptaş, bir yandan da özel yetki mahkemeleri aracılığıyla onlarca generalin cezaevine konulduğunu kaydetti.
“CHP, DARBECİLERDEN YANA OLABİLİR Mİ?”
Darbeden bugüne kadar en çok zararı görenin Türk halkı ve CHP olduğunu söyleyen Toptaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu koşullarda CHP’nin darbecilerden yana olması düşünülebilir mi? CHP’nin mensupları zamanında cezaevlerine konmuştur. Bugün ki iktidar ise darbenin mahsulüdür. Sınır ötesi operasyonlara katılan generaller içeridedir. Denize çakılan pilotların komutanları içeridedir. Darbecilik adı altında TSK teslim alınmak istenmektedir. Sahte belgeler ile askerler tutuklanmaktadır.”